Anytime Fitness impulsa un gimnàs al carrer Sant Jaume que obrirà les 24 hores

La franquícia ocuparà una superfície d'uns 500 metres quadrats als baixos dels blocs de Can Comas

Societat

Granollers tindrà, a partir de mitjans de setembre, un nou gimnàs esportiu, franquiciat de la cadena AnyTime Fitness. Estarà situat als baixos de l’edifici principal del bloc de pisos ocupats fins fa uns anys per l’empresa Can Comas, al carrer Sant Jaume. Amb una superfície de prop de 500 metres quadrats, l’espai s’està habilitant aquests dies. El nou gimnàs oferirà algunes particularitats especials, com el fet que estarà obert les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. “De les 7 del matí a les 10 de la nit estarà supervisat pel personal del centre, i durant la resta d’hores els usuaris podran disposar de les instal·lacions segons les seves necessitats, ja que el gimnàs estarà controlat per un sistema d’autovigilància”, explica Àlex Lleó, gerent i director del projecte.

Anytime Fitness, amb més de 3.000 clubs a tot el món, és present a d’Estat des de 2012 i en poc temps ha aconseguit una important expansió. Actualment disposa de centres de gimnàstica a Sant Cugat del Vallès, València, Madrid i Barcelona, entre d’altres.

Equipat amb la més moderna maquinària del mercat (dotades de televisió i internet), el nou gimnàs destacarà, remarca Lleó, “per l’atenció personalitzada; l’atenció directa als usuaris, que disposaran de vestidors personals, a més d’altres aspectes diferenciadors”.

Des de fa uns dies, l’empresa informa a l’entrada del que serà el nou gimnàs i aprofita per captar els primers clients

Edicions locals