El CN Granollers, campió d'Espanya aleví per equips i subcampió juvenil

El club vallesà suma 12 medalles a l'estatal de sincronitzada disputat a Granollers

Esports

Les sincronistes del CN Granolllers van mostrar la seva millor versió al Campionat d'Espanya aleví i juvenil de  natació sincronitzada. L'equip aleví va sumar 9 medalles i va proclamar-se campió d'Espanya per equips i el juvenil va guanyar 3 medalles i va ser subcampió d'Espanya per equips. L'estatal va tenir lloc a Granollers del 16 al 19 de juliol amb més de 400 participants.

Les alevins del CNG es van proclamar campiones d’Espanya davant l'afició local després d'arrasar en totes les proves que hi van prendre part. En la general, el Kalipolis va ser segon i Las Plamas, tercer. Una de les medalles d'or més emocionants va ser amb el combo de 'El Rei Lleó', que va superar al Kalipolis, segons, i al Sincro Sevilla, tercer. En duets, doble podi amb la parella granollerina Martina Coronado i Gisela González, que van ser campiones estatals, per davant de la l'altre parella del club, Judith Calvo i Clàudia Julià, mentre que la tercera posició va ser pel duet del CN Kallipolis de Jade Martín i Paula Val.
 
Pel que fa al solo, Judith Calvo va merèixer l’or, i per tant, el títol estatal aleví, mentre que l'aleví granollerina Martina Coronado es va classificar en sisè lloc. En figures, Gisela González va aconseguir la medalla de plata, després de classificar-se en segon lloc de la general aleví. I per altra banda, el podi de Figures del 2005, va ser íntegrament granollerí amb l'or de Valeria Parra, la plata de Rita Sugrañez, i el bronze de Carla Oliva.

L'equip juvenil també va rendir en un gran nivell proclamant-se subcampiones d'Espanya per equips, per darrere del Retiro i per davant del Kalipolis. Les granollerines van sumar dues medalles d'or en les proves d'equip i combo i un bronze em duet amb Ariadna Ariso i Helena Juamà, aquesta darrera va fregar el podi amb el quart lloc al solo.

Expectació amb l'equip estatal de sincronitzada
L’equip espanyol absolut de natació sincronitzada va realitzar una exhibició amb motiu del Campionat d’Espanya a la piscina del Club Natació Granollers, que va fer embogir a l'aficionat granollerí. La selecció estatal va oferir la darrera aparició en públic a la capital vallesana, el dissabte passat, abans de marxar a Kazan per disputar el Mundial de natació sincronitzada, que tindrà lloc del 26 de juliol a l'1 d'agost. El combinat espanyol està format amb les sincronistes del Club Natació Granollers Txell Mas, Cristina Salvador, Cecilia Jiménez, Amber Bakker i Pau Ribes, que farà el duet mixt amb Gemma Mengual.

Edicions locals