L'Ajuntament compra 90 armilles antibales per a la Policia Local

El consistori les adquirirà a l'empresa Armeria Ravell per un import de 46.150 euros

Societat

L'Ajuntament de Granollers comprarà 90 armilles interiors antibales per a tots els agents de la Policia Local, en resposta a una petició del cos de seguretat i en el marc de les condicions pactades en el darrer conveni, com un reforç de les mesures de seguretat dels agents.

El consistori ha adjudicat el subministrament de les 90 armilles a l'empresa Armeria Ravell, amb un preu de 46.150 euros (423,78 per unitat més IVA) i amb un termini de lliurament de 55 dies, de manera que la Policia Local podria disposar del material entre finals de setembre i principis d'octubre.

Actualment, el cos policial disposa d'una vintena d'armilles exteriors. Les futures noves armilles, en canvi, es col·loquen per sota de la samarreta de l'uniforme, i seran personals de cada agent. A més, a diferència de les exteriors, són més lleugeres, es poden portar sempre posades i permeten una més gran mobilitat.

Aquest tipus d'armilles han estat llargament reivindicades pels sindicats de policies i, l'amenaça terrorista islamista -sobretot des dels atemptats del gener a París- n'ha accelerat la compra a molts ajuntaments.

Edicions locals