L'Handbol Platja Granollers femení guanya el Ciutat de Mataró

La secció masculina perd la final contra els roquerols del Jurassic Team

Esports

Paper destacat de l'Handbol Platja Granollers amb el campionat de l'equip femení i el subcampionat del masculí en la 9a edició del Ciutat de Mataró. El torneig maresmenc va celebrar la sisena prova del Tour català d'handbol platja que impulsa la Federació Catalana d'Handbol.

L'equip femení de l'Handbol Platja Granollers va revalidar el campionat de 2014 de Mataró després de guanyar la final d'enguany contra l'HP Harresi Kaigan per 2 a 0. La superioritat granollerina va ser incontestable durant el campionat ja que en semifianls van imposar-se també per 2 a 0 contra el Roc&bol Beach. Pel que fa la secció masculina, van perdre la final contra el Jurassic Team de la Roca del Vallès per un ajustat 2 a 1. l'euqip masculí havia guanyat les tres darrres temporades el títol de Mataró. 

La darrera prova del calendari d'estiu català d'handbol platja acaba aquest cap de setmana, 25 i 26 de juliol, a Castelldefels. La fase final del Campionat de Catalunya serà l'1 i 2 d'agost amb el campionat del Maresme Week a Caldes d'Estrac, amb dos places en joc per disputar el campionat estatal de Roquetas de Mar (Màlaga) el 8 i 9 d'agost. 

Edicions locals