Àlex Sastre, conseller comarcal responsable d'Ensenyament, i Pep Mur, de Societat del Coneixement

El ple del Consell Comarcal del Vallès Oriental ha aprovat avui les 10 delegacions del govern d'ERC i CDC

Política

Entre els 10 consellers delegats del Consell Comarcal del Vallès Oriental, hi ha dos granollerins. D’una banda, el regidor portaveu de Convergència al consistori de la ciutat, Àlex Sastre, serà el responsable de l’àrea d’Ensenyament a l’ens supramunicipal. D’altra banda, el regidor portaveu d’ERC-Acció Granollers, Pep Mur, ha assumit l’àrea de Societat del Coneixement i Transparència.

El govern es completa amb els molletans Joan Daví (CDC), a Medi Ambient, i Marta Vilaret (ERC), a Política Territorial i Mobilitat; Dolors Castellà (ERC, de la Garriga), a Habitatge; Maria Teresa Bada (CDC, de l’Ametlla), a l’àrea de Personal i Hisenda; Maria Lluïsa Berdala (CDC, Sant Antoni de Vilamajor), a Polítiques Socials i d’Igualtat; Núria Hernández (ERC, Cardedeu), a Promoció Econòmica i Estudis; Marc Uriach (CiU, Gualba), a Serveis Personals (Consum, Cooperació, Joventut, Esports i Salut Pública), i Isidre Pineda (ERC, Caldes), a Turisme.

D’altra banda, Àlex Sastre també serà a les juntes de diferents organismes, com el Consorci de Gestió de Residus del Vallès Oriental, el consosric Govern Territorial de Salut del Vallès Oriental Sector Central, al Consorci del Centre d’Educació Especial Montserrat Montero, als centres de recursos pedagògics del Vallès Oriental (II, III i IV), i al Centre Esportiu del Vallès Oriental.

Pep Mur també serà al Govern de Salut i al Consell Esportiu, així com també serà representant a la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers i a l’Associació de Municipis per a la Independència.

Edicions locals