Gerard López, nou entrenador del Barça B

El granollerí es compromet per dues temporades i afronta la seva tercera etapa al FC Barcelona

Esports

Gerard López és el nou entrenador del Barça B. El granollerí, de 36 anys, assumeix la banqueta per primera vegada d’un club després de dirigir les últimes dues temporades la selecció catalana absoluta i haver estat comentarista dels partits de la Televisió de Catalunya els últims anys. López tindrà la difícil tasca de tornar el filial blaugrana a la Segona Divisió, ja que enguany va baixar a la Segona Divisió B.

“És un honor poder tornar al Barça. La meva família ha estat vinculada al Barça, vaig passar molts anys al Club i per a mi tornar és el millor que em podia passar”, va destacar Gerard López poc després d’haver-se compromès per les dues temporades amb el filial blaugrana. El de Granollers torna en una tercera etapa al Barça ja que en una primera va ser jugador en les categories inferiors i, posteriorment, del primer equip. “La meva experiència al planter i al filial del Barça em serà útil, perquè puc posar-me a la pell dels jugadors”, diu i afegeix: “ara tinc dos reptes principals: Retornar el Barça B a la Segona Divisió A i ajudar a que jugadors del filial puguin pujar al primer equip”.

El nou entrenador del filial ja va presenciar la sessió d’entrenament del Barça B el mateix dimecres a les instal·lacions de Torremirona (Girona), on està fent la pretemporada el segon equip del FC Barcelona.

Edicions locals