Granollers acollirà la Lliga Nacional Catalana ACB al setembre

El Barça, Manresa, Joventut i Andorra es donaran cita al Palau d'Esports

Esports

FC Bracelona Lassa, ICL Manresa, FIATC Joventut i Morabanc Andorra BC, són els protagonistes de la Lliga Nacional Catalana d'equips ACB que es disputarà al Palau d'Esports de Granollers els dies 25 i 26 de setembre. Aquesta competició forma part de la programació d’actes de “Granollers, Ciutat del Bàsquet Català 2015” i, per aquest motiu, la Federació Catalana de Basquetbol va proposar a l’Ajuntament de Granollers que acollís aquest torneig.

Els horaris de la competició, que e sjugarà en format de final a quatre, estan per determinat com a causa de la disposició horària de la Televisió de Catalunya, que farà retransmissió de la competició. La primera semifinal enfrontarà el Morabanc Andorra BC i el FIATC Joventut, mentre que la segona serà entre el FC Barcelona Lassa i L'ICL Manresa. Els guanyadors s'enfrontaran a la final prevista pel dissabte  26 de setembre, en horari encara per definir per TVC.

El mateix 26 de setembre també es celebrarà al Palau d’Esports la final de la Lliga Nacional Catalana LEB, en horari per determinar. Les semifinals d’aquesta competició, d'anada i tornada, tindran lloc els dies 18 i 20 de setembre respectivament, i les disputaran el FC Barcelona Lassa i CB Prat Joventut per una banda, i el CB Tarragona i l'ACTEL Força Lleida, per l’altra.

En breu, l'Ajuntament de Granollers concretarà els horaris de la competició i el sistema de venda d'entrades i el preu.

Exposició sobre 100 anys de bàsquet a Catalunya
Paral·lelament, l’Espai Gralla acollirà a partir del 9 de setembre i fins al 10 d’octubre l’exposició “100 anys de basquetbol a Catalunya, del pati al parquet”, produïda per la Fundació del Bàsquet Català amb la col·laboració de la Fundació Barcelona Olímpica i la Diputació de Barcelona. En aquesta mostra es fa un recorregut pel que ha estat el desenvolupament d’aquest esport, des dels seus inicis com a eina pedagògica a les escoles de la segona dècada del segle XX, fins l'actualitat.

 

Edicions locals