El setembre entraran en funcionament dos nous jutjats

Satisfacció per part del Col·legi d'Advocats, així com dels procuradors de Granollers

Societat

El proper dia 7 de setembre entraran en funcionament dos nous jutjats de reforç a Granollers. La notícia l’ha confirmada aquest matí el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Miguel Àngel Gimeno, en el decurs d’una visita que ha realitat, juntament amb d’altres representants de diverses administracions, als jutjats de Granollers.

Com ja és ben sabut, aquesta és una demanda que des de fa temps estan sol·licitant amb urgència des de Granollers el Col·legi d’Advocats, representat pel degà Josep Medina; així com els procuradors, amb Ramon Daví al capdavant, i l’alcalde de la ciutat, Josep Mayoral, entre altres estaments.

La confirmació de la notícia ha coincidit amb la visita a l’espai que a partir dels proper dia 7 de setembre ocuparan aquests dos nous jutjats de Família, la qual cosa servirà per comptar amb dos nous jutges, dos nous secretaris i 14 funcionaris. Tot aquest personal ocuparà l’amplia sala de la planta sisena dels jutjats, que encara té una altra per rehabilitar.

Gimeno s’ha mostrat satisfet “per haver aconseguit donar resposta a una demanda que ha de servir per oferir un millor servei judicial als ciutadans de Granollers”. El president del Tribunal Superior de Justícia ha remarcat tanmateix que “en aquest cas cal destacar l’esforç realitzat per totes les administracions i parts implicades per solucionar conjuntament un problema urgent”, fet pel qual ha felicitat al Col·legi d’Advocats, als procuradors i a l’alcalde Josep Mayoral, per “haver fer pinya en una demanda que representa la sortida del túnel d’una situació que s’havia complicat en excés”.

Per la seva banda, M. Josep Feliu, secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia del Departament de Justícia, ha explicat que “els nous dos jutjats de reforç permetran poder atendre la càrrega de treball dels jutjats de primera instància”.

Satisfet per veure solucionada una qüestió en la qual s’ha bolcat el Col·legi d’Advocats de Granollers, Medina es congratulava “de la solució d’un problema que s’ha solucionat gràcies al treball realitzat per moltes persones, entre les quals el director general de Relacions amb l’Administració de Justícia del Ministeri, Ricardo Conde”.

La presentació i notificació de la posada en marxa dels nous dos jutjats coincideix, fet que ha dit tot satisfet el degà del Col·legi d’Advocats, amb la celebració del seu patró, Sant Raimon de Penyafort. Als actes previstos per aquesta tarda a l’Hotel Ciutat, destaca la participació de la secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia, M. Josep Feliu. En el transcurs de l’acte, és previst que el Col·legi d’Advocats faci entrega a la Fundació Oncovallès d’una donació econòmica.

Edicions locals