El Fraikin Granollers iniciarà la pretemporada el dimecres

El conjunt de Carlos Viver ja té definida la pretemporada amb un mínim de 7 partits, incloent la Supercopa de Catalunya i d'Espanya

Esports

El Fraikin BM Granollers niciarà la pretemporada aquest dimecres, 29 de juliol, al Palau d'Esports. El conjunt granollerí iniciarà el rumb de la temporada 2015-2016 a les 18 h en la pista granollerina que significarà el tret de sortida de la pretemporada, que cinlou un mínim de 7 partits.

El Fraikin 2015/16, de Carlos Viver, ja té definida la pretemporada amb dos partits amistosos al Palau d'Esports: el 19 d'agost contra el Japó i el 26 d'agost contra el Toulouse en el trofeu Internacional de Granollers. Uns dies abans, el 22 i 23 d’agost, el Fraikin ha confirmat la seva presència al campionat de França Trophée Morbi’Hand i s’enfrontaran contra els equips francesos del Nantes i el Saint Raphael, i amb el conjunt eslovè del Celje. Els últims partits, abans d'encetar la temporada amb la lliga Asobal –encara per definir el calendari– seran la Supercopa de Catalunya,a  finals d'agost, i la Supercopa d'Espanya el 2 de setembre contra el FC Barcelona.

El KH-7 femení, el 3 d'agost
Pel que fa el KH-7 BM Granollers farà el primer entrenament el 3 d'agost a les 20.30 h. L'equip de José Luis Villanueva disputarà diversos amistosos –encara per definir– abans de disputar la final de la Supercopa de Catalunya el 28 d'agost contra l'Handbol Amposta.

Edicions locals