Detectada i solucionada la presència de legionel·la al pavelló del CB Granollers

El problema es va descobrir el passat mes de juny quan es feien els treballs de manteniment

Societat

Els responsables del manteniment general del CB Granollers van detectar a principis del mes de juny passat la presència de legionel·la a les instal·lacions d’aire condicionat del Pavelló Municipal del carrer Girona. Realitzats els treballs corresponents, el problema ha quedat totalment solucionat, segons va anunciar ahir al vespre en el decurs del ple de l’Ajuntament, el portaveu del grup municipal socialista, Jordi Terrades.

Terrades va informar sobre el tema després que el regidor de C’S, Enric Meseguer, demanés explicacions sobre una partida pressupostària que l’Ajuntament havia destinat amb urgència per solucionar aquesta qüestió.  En total, l’Ajuntament ha hagut de fer front a una despesa de 23.248 euros.
 
Terrades va incidir especialment “amb la urgència i efectivitat amb que s’ha actuat” després que funcionés correctament “el protocol corresponent que es posa en marxa en aquests casos”. Els treballs realitzats s’han centrat principalment en la neteja de la maquinària d’aire condicionat i els conductes de ventilació corresponents. “Des que es va detectar el problema fins la realització de la neteja general, cap persona ha patit cap problema”, va destacar el portaveu socialista. 

Edicions locals