L’Ajuntament insisteix en l’accessibilitat i la neteja

La recollida d’escombraries canvia l’horari durant els dies de festa

Societat

L’Ajuntament de Granollers manté any rere any algunes de les mesures implantades per millorar l’accessibilitat a la festa. Als actes del parc Torras Villà i de la plaça de les Hortes s’hi porten cadires pintades de blanc i blau, reservades per a persones amb mobilitat reduïda. A més, es poden reservar cadires per als actes de carrer trucant al telèfon 638 062 640 del 24 al 30 d’agost. 

A més, gràcies al centre per a l’autonomia personal Sírius, els actes del Repte (23 d’agost), el Pregó (27), el Veredicte (30) i l’acte de Blaus Hi ha hagut una petita confusió! (29), tindran traducció simultània en la llengua de signes catalana.

També s’instal·laran lavabos adaptats a les places de Maluquer i Salvador, Barangé, Folch i Torres, Hortes, Corona i al parc Torras Villà, que s’afegeixen als habituals mòduls sanitaris amb vàters de les places Barangé, Església, Perpinyà, Folch i Torres i parc Torras Villà, amb servei de neteja i vigilància. Aquests espais tancaran una hora més tard de la finalització dels actes.

D’altra banda, durant la setmana de festa major, la recollida d’escombraries canvia d’horari. Així, els dies 24, 25, 26, 27 i 28 d’agost el servei de recollida es farà al matí. I els dies festius 23, 28 i 30 d’agost no hi haurà aquest servei.

Campanya per al reciclatge de vidre
L’empresa Ecovidrio promou una campanya per reciclar més envasos de vidre. Del 17 d’agost al 12 de setembre es col·locaran en deu espais de l’illa de vianants 20 iglús en parelles (10 de color blanc i 10 de blaus). La colla que guanyi en reciclatge obtindrà un premi de 1.200 euros que es destinarà a una entitat social de la ciutat.

Edicions locals