Els patrocinadors i col·laboradors de la festa aporten uns 80.000 euros

Les botigues que s’afegeixen al Recapte passen de 91 a 130

Societat

La col·laboració dels comerços de la ciutat amb la festa és un valor que any rere any és manté. Aquesta Festa Major augmenten considerablement les botigues que s’afegeixen al Recapte, passen de 91 a 130. Els comerços aporten 60 € a la festa i es converteixen en punts d’informació. Tots els comerços que participen al Recapte, també ofereixen als seus clients la possibilitat de guanyar unes paneres amb productes que ofereixen les botigues.

Els guanyadors de les paneres es donaran a conèixer durant el Veredicte de la festa major. Amb aquesta aportació els comerços es converteixen en punt d'informació de la festa i disposen de material de difusió: el programa d'actes, la revista de la Festa Major La Pedra de l'Encant, així com material de promoció de la festa i un adhesiu que els identifica com establiment col·laborador.

Concurs d'aparadors
La 5a edició del Concurs d’Aparadors de Festa Major creix en nombre de participants, passa de 18 a 28 comerços, que durant la festa s’engalanen de blanc i blau. El millor aparador també es donarà a conèixer durant el Veredicte. 

Edicions locals