Andrea Levy (PP): “Cada dia hi ha més gent en contra de la independència”

La número 2 de la llista del PP a la presidència de la Generalitat que encapçala Xavier Garcia Albiol, assistí a l’arrossada de la festa major

Política

Acompanyada en tot moment pel regidor del PP de l’Ajuntament de Granollers, Josep Maria Moya, aquest divendres va visitar la ciutat Andrea Levy, número 2 de la llista que el PP presenta a les eleccions del 27S i que encapçala Xavier Garcia Albiol.

Com d’altres polítics que van aprofitar el dia festiu per visitar Granollers,  la candidata del PP va aprofitar per testar l’arrós i menjar amb companys del seu partit i repassar alguns dels temes d’actualitat.

En relació a les eleccions del 27S, Levy es va mostrar “esperançada si tenim en compte les paraules d’ànim que rebem diàriament per fer front a una realitat política enganyosa”. La representant del PP va elogiar les virtuts polítiques i personals del cap de llista de la seva formació i va assenyalar que “la gent el que vol és que es solucionin els seus problemes del dia a dia”.

Per Levy, “la cita del 27S demostrarà la gran quantitat de persones que estan clarament en contra d’aquest procés independentista que divideix la societat”. Segons ella, “els del PP presentem un programa de govern que té com a objectiu principal solucionar els problemes de la gent”.

Edicions locals