El nou magatzem d'El Xiprer ha entrat en funcionament

L'entitat ha obert l'equipament al polígon del Ramassar

Societat

Aquest dimarts al matí i d’acord amb els plans previstos des de fa uns mesos, El Xiprer ha posat en marxa els nous magatzem d’entrega d’aliments situats al polígon industrial del Ramassar, en el terme de les Franqueses del Vallès.  L’estrena d’aquestes instal·lacions, molt més àmplies que les que El Xiprer tenia al carrer Josep Umbert, ha de servir per oferir un millor servei a les persones que es beneficien d’aquesta ajuda familiar.

A diferència de com passava fins ara, els usuaris tenen l’oportunitat d’esperar el seu torn en una àmplia sala, que ofereix també un espai de jocs per als infants.

El magatzem, una nau de més de 600 metres quadrats, es troba situat al número 11 del carrer Barcelonès. La majoria dels usuaris, una cinquantena cada dia, es traslladen en cotxe tot i que també hi ha qui va a peu. Per a la fundadora i presidenta de la Fundació El Xiprer, Mercè Riera, “la posada en marxa d’aquests nous equipaments constitueixen un pas endavant important, ja que ens permeten disposar de més espai i oferir-ho a les famílies en millors condicions”. Riera destaca igualment el fet que “amb el pas dels dies es comprovaran encara millor aquestes avantatges, ja que les famílies es podran traslladar còmodament  en cotxe, compartint vehicles i viatges”.

Dimarts, els voluntaris que fins ara realitzaven el seu treball a la casa d’acollida del carrer Josep Umbert, on hi ha el menjador social i d’altres serveis de la recentment convertida en Fundació El Xiprer,  s’esforçaven una mica més que de costum per intentar atendre tots els usuaris en aquest primer dia de funcionament. El nou espai facilitarà les coses, assenyalen des d’El Xiprer, tant als usuaris com als voluntaris, els quals van tenir l’oportunitat de visitar i conèixer el seu lloc de treball fa unes setmanes. 

Edicions locals