Jordi Terrades: "Volem una Catalunya millor dins d'una Espanya diferent"

El PSC ha presentat a Granollers i Mollet els sis candidats del Vallès a les eleccions del 27S

Política

“Som un partit catalanista no independentista i és per això que apostem per una Catalunya millor dins d'una Espanya diferent”. Amb aquesta declaració de principis es va presentar dimarts en roda de premsa a Granollers, el candidat Jordi Terrades, número 5 de la llista del PSC per Barcelona a les eleccions del 27S.

Al seu costat, van participar a la presentació Mireia Dionisio, de Mollet (número 20); Jonatan Martínez, de Montmeló (27); Carla Millán, de Caldes de Montbui (54), i David Morales, de Lliçà d’Amunt (81). Una altra candidata, Laura Lozano, de Parets (60), forma part també de la llista.

Terrades va explicar uns quants punts del programa electoral, una proposta que, segons ell, “tracta de donar resposta i sortida als problemes reals que té plantejats en aquests moments Catalunya”. En aquest sentit, el candidat socialista considera que “les qüestions a solucionar són molt més importants que el debat amb què determinats partíts intenten centrar les eleccions del 27S”.

El seu compromís passa, va dir, per quatre punts fonamentals: Apostar per un nou model econòmic en el qual el creixement que es produeixi no generi noves desigualtats; posar en pràctica una agenda per la igualtat que defensi les persones i garanteixi els serveis públics; la regeneració institucional i democràtica amb el control dels partits per garantir l’exemplaritat, i la concreció d’un nou acord entre Catalunya i la resta d’Espanya a partir de la reforma constitucional federal i la consulta als ciutadans.

Decidits a explicar el seu programa porta a porta, els socialistes consideren que “en aquests moments, la nostra és una proposta d’un partit catalanista, d’esquerres i progressista que vol canviar Catalunya per reformar Espanya”. Terrades va lamentar que “el caràcter plebiscitari que es vol donar a les eleccions del 27S per part d’una macedònia de partits amagui les qüestions que més preocupen als ciutadans”.

En clau comarcal, el candidat socialista, es va referir, entre d’altres temes, “a la necessitat de treballar per aconseguir la ràpida reindustrialització de la comarca”, i va posar com a exemple la necessitat d’avançar ràpidament en la posada en marxa del Pla Director del Circuit.

Entre els actes previstos pel PSC a la comarca, hi ha la visita que el seu candidat a president de la Generalitat, Miquel Iceta, realitzarà a Granollers aquest dissabte dia 5, i a Mollet del Vallès, el divendres 18.

Edicions locals