Obres per millorar el camí escolar entre el barri Congost i Can Gili

Sobretot per als alumnes de l'antiga escola Fàtima

Societat

El nou curs escolar que començarà aquest setembre presentarà algunes novetats, entre les quals la reconversió de l’escola de Fàtima en institut, fet pel qual els alumnes de primària d’aquest centre s’hauran de desplaçar, la majoria especialment a l’escola Pau Vila del barri de Can Gili.

Per facilitar el camí escolar a aquests nous alumnes, que viuen principalment al barri Congost, l’Ajuntament ha desenvolupat diverses obres sobre el traçat. 
 
Albert Camps, regidor d’Obres i Projectes, diu que “es tracta de millorar diversos aspectes relacionats amb la senyalització, els passos de vianants i les tanques de seguretat que hi ha en alguns trams”. Els treballs, que s’estan duent a terme des de fa unes setmanes, hauran d’estar enllestits d’aquí a uns dies.  
 
Un dels punts clau d’aquest trajecte és el corresponent a la cruïlla de la carretera de Canovelles amb el barri de Can Gili, on s’ha actuat especialment i on un semàfor servirà per regular el trànsit dels vehicles i vianants.
 
Per la seva banda, els alumnes que ho desitgin disposaran diàriament d’un servei de bus per anar des de l’antiga escola Fàtima al centre de Can Gili.

Edicions locals