L'Abacus de Granollers es solidaritza amb la Fundació Roure de Barcelona

La cooperativa ja disposa d'uns tovallons reutilitzables pel preu de 6.95 euros pel menjador social de l'entitat

Societat

La iniciativa L'Entrepà Solidari, impulsada per la Fundació Roure, amb la col·laboració de la Fundació de l’Esperança de l´Obra Social La Caixa i Abacus cooperativa, ha fet arribar a l'establiment Abacus de Granollers del carrer Pompeu Fabra, 5 uns tovallons de roba reutilitzables per embolicar entrepans, que es posen a la venda coincidint amb la campanya de tornada a l'escola.

Amb els beneficis es pretén recollir fons per a la Fundació Roure, que treballa des de fa més de 20 anys en els barris de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera (al districte de Ciutat Vella) de Barcelona, ajuda persones en situació de fragilitat a través de diferents projectes com ara un menjador social, un centre de dia o actuacions de suport en domicilis, dutxes socials, botiga i bugaderia solidària.

La Fundació de l’Esperança de l´Obra Social La Caixa recolza el projecte solidari fent un donatiu per ajudar en l'elaboració d'aquests tovallons que realitza l’Associació Estel Tàpia.

Tots els beneficis obtinguts de la venda d'aquest producte, que té un preu de 6.95 euros, es destinaran íntegrament a la Fundació Roure, que podrà incrementar l’ajut al menjador social que atén a persones vulnerables.

El projecte del menjador social va néixer l’any 1998 per garantir un àpat diari en un espai confortable a persones en situació de vulnerabilitat. És obert de dilluns a diumenge, a excepció dels dies festius. Mensualment s’ atenen a 960 persones i es serveixen 1250 àpats. Els perfils dels beneficiaris del menjador social són famílies amb greus problemes econòmics així com persones que viuen soles i que tenen necessitats dietètiques, mèdiques i relacionals.

Edicions locals