El Fraikin enceta la Lliga Asobal amb el repte de mantenir l’alt nivell

Els granollerins s'estrenen contra el Puente Genil al Palau d'Esports el dissabte (19 h)

Esports

Ja s’ha acabat la pretemporada i és l’hora d’encetar la competició més important pel Fraikin BM Granollers: la Lliga BAUHAUS Asobal. L’equip arriba a l’inici de lliga encara en procés de formació i d’encaix de les noves peces, però amb el repte de mantenir l’alt nivell competitiu de la darrera temporada amb la consolidació en Europa a l’EHF, tercer classificat a la lliga i un fixe de les fases finals de Copa del Rei i Copa Asobal. Els granollerins reben la visita del Puente Genil (dissabte, 19 h) després d'assolir els subcampionats de la Supercopa de Catalunya i d'Espanya.

La tasca no és senzilla, però el primer pas és guanyar el primer partit contra el Puente Genil aquest dissabte al Palau d’Esports (19 h) davant l’aficionat granollerí. L’equip de Carlos Viver, tècnic que compleix el seu segon any, té el suport i la confiança de l’entorn de l’equip vallesà després d’igualar la temporada passada el rècord dels 43 punts en la Lliga Asobal, que va establir el curs 11-12 l’equip de Manolo Cadenas.  

Però el repte de continuar l’alt nivell competitiu s’ha de fer tot i la marxa de jugadors importants com el central Álvaro Ruiz, el lateral Juan del Arco o el pivot Nicklas Grundsten. Per això l’equip espera que les noves incorporacions es vagin adaptant mica en mica al joc granollerí amb el central Álvaro Ferrer, el lateral Henrique Teixera, el porter César Almeida i el pivot Gonzalo Porras.

La pilota comença a rodar contra el Puente Genil, que la temporada passada va ser 10è.

Subcampions de Supercopa de Catalunya i d'Espanya
El FC Barcelona Lassa va tornar a ser el botxí del Fraikin Granollers en el seu intent de sumar un nou títol. Els granollerins van perdre els dos títols que aspiraven durant la pretemporada i que jugaven contra el totpoderós Barça. Tant a la Supercopa de Catalunya, que va tenir lloc el divendres passat a Blanes, com a la Supercopa d’Espanya, que es va jugar aquest dimecres a Saragossa, els de Carlos Viver no van poder doblegar el conjunt barceloní que inicia el nou curs amb la mateixa força que la temporada passada, quan ho va guanyar tot. Tot i les dues derrotes el Fraikin es va mostrar competitiu però va tornar a topar amb un equip sempre superior, el FC Barcelona.

Edicions locals