L’EC Granollers vol oblidar la derrota contra el Manlleu lluny de casa

L'equip d'Albert Garcia visita el camp del Rubí aquest diumenge (18 h)

Esports

L’EC Granollers vol fer oblidar la primera derrota com a local de la temporada. L’equip d’Albert Garcia té com objectiu recuperar la bona feina demostrada en la primera jornada del campionat en la victòria contra el Peralada (0-1) i vol sumar una segona victòria consecutiva a domicili contra el Rubí (diumenge, 18 h).

La derrota contra el Manlleu de dissabte passat va treure part del bon regust de la primera jornada en part per l’expectació creada envers l’equip i perquè es jugava el primer partit com a local entremig de la Festa Major de Granollers. “Particularment a mi no m’agraden aquestes situacions: jugar un partit entremig de festes i després d’haver fet una presentació. Però no és cap excusa, perquè no seria just i perquè no vam fer el mateix que contra el Peralada”, explica l’entrenador Albert Garcia, que espera recuperar la solidesa defensiva de la primera jornada quan van aconseguir mantenir la porteria sense encaixar cap gol.

Per aquest motiu Garcia espera presentar-se a Rubí, equip consolidat a la Tercera Divisió i que està format per joves talents, amb un equip amb més intensitat dins del terreny de joc que no pas contra el Manlleu. “Hem d’estar molt més junts, més intensos i treballar en bloc. Contra el Manlleu no vam fer les mateixes coses que contra el Peralada i creC que les poden recuperar contra el Rubí”, valora Albert Garcia. A tot això, per aquest compromís el tècnic no comptarà amb el lesionat Edu Cosme.

El Rubí en les dues primers jornades ha sumat un punt i va ser gràcies a l’empat a domicili contra el Santfeliuenc (1-1). En la primera jornada va perdre contra un altre novell de la categoria, el Júpiter (1-2), que la temporada passada va coincidir amb els granollerins a Primera Catalana. L’equip del Vallès Occidental ocupa el 15è lloc i l’EC Granollers, amb 3 punts, és 11è.

L'atlètic del Vallès inicia la Tercera Catalana
L’Attlètic del Vallès encetarà la lliga de la Tercera Catalana, grup 9, com a visitant al camp de la Penya Barcelonista Sant Celoni aquest diumenge (20 h). L’equip que dirigeix David Casan intentarà millor el 8è lloc de la temporada passada, que va permetre salvar la categoria amb tranquil·litat però que va deixar l’equip lluny de les posicions per intentar fer l’ascens a la Segona Catalana.

Edicions locals