Aleix Espargaró, subcampió a les 24 Hores de la Vall del Tenes

El granollerí participa a la prova de Lliçà d'Amunt amb l'equip 41 Team

Esports

El pilot granollerí Aleix Espargaró ha quedat subcampió a les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes-Gran Premi Terranova CNC. La prova, que s'ha celebrat el cap de setmana a Lliçà d'Amunt, ha estat guanyada per l'equip RBA Racing Team després de completar 448 voltes.

El germà gran dels Espargaró ha participat a la 36a edició de la cursa de ciclomotors de LLiçà d'Amunt amb èxit. El 41 Team, format per l'Aleix, l'Álvaro Lozano, el Joan Cros i l' Arnau
Lopez, s'han mantingut amb opcions de victòria fins el final de les 24 hores. De fet, han creuat la linia de meta amb dues voltes menys respecte els campions i en certs moments de la prova han aconseguit liderar-la. En tercer lloc ha estat el 41 Team B format per Ricard Cardús, Pere Montané, David Boixeda i Pau Doñate.

D'altra banda, Aleix Espargaró va fer de padrí de la primera edició de la Milla Solidària Canina Terranova CNC, que s'emmarca dins els actes de les 24 Hores de la Vall del Tenes. La competició va ser inaugurada el dissabte passat pel pilot de Moto GP.

Torna Moto GP
La cursa de resistència ha servit a l'Aleix Espargaró (Team Suzuki Ecstar) per mantenir-se en tensió just abans de viatjar cap a Itàlia per disputar el Gran Premi de San Marino de Moto GP, que tindrà lloc de l'11 al 13 de setembre. Espargaró ocupa el 12è lloc de Moto GP amb 60 punts i d'entre els seus objectius hi ha superar el seu company d'equip, Maverick Viñales, que es troba a l'11è lloc de la general amb 67 punts.

Edicions locals