L'EC Granollers es deixa la victòria a Rubí

El conjunt del Vallès Occidental empata a la represa i fa norris la bona feina granollerina de la primera meitat

Esports

L'EC Granollers ha marxat del camp del Rubí amb la sensació de que podia haver guanyat el compromís, tot i aconseguir sumar un punt a domicili que sempre és benvingut. La bona primera part de l'equip d'Albert Gracia no va tenir continuïtat a la repreesa i el Rubí, expert en igualar resultats, va defensar el definitiu 1 a 1.

Els granollerins van demostrar ser millors durant la primera part en moltes facetes del joc i una d'elles va ser l'estratègia a pilota aturada. En el minut 5 va nèixer el gol del 0 a 1 en un còrner que defineix a gol Àlex Gil. El domini i les ocasions van ser per l'equip del carrer Girona però la sort no va estar del seu costat o, almenys, la mirada de l'àrbitre. David Bauli va celebrar un segon gol granollerí que no va pujar a l'electrònic per un fora de joc, que va ser inexistent.

Del 0 a 2 que podia haver estat a la primera part, a la represa es va passar a l1 a 1. El bon joc granollerí dels primers 45 minuts no va seguir a la segona part i el Rubí ho va saber aprofitar. El gol local va arribar al minut 58 després d'una errada en la sortida de pilota granollerina. La diana d'Adrià Grau va arribar després d'un rebot i va suposar l'empat definitiu.

A partir de l'1 a 1, l'EC Granollers va tornar a l'ordre que mereixia el compromís per sumar, com a mínim, l'empat final. L'entrenador de l'EC Granollers, Albert Garcia, es mostra contrariat, tot i puntuar. "Estic satisfet per sumar el punt, però depsrés de la bona primera meitat que hem fet cerc que hauriem d'haver marxat al descans amb un resultat més ampli o haver getsionat millor la segona part. Dabíem que el Rubí és un equip que apreta fins el final", destaca Albert Garcia.

Després de tres jornades disputades, el Granollers suma 4 punts i ocupa el 9è lloc. La propera jornada rep al camp del Carrer Girona al Sabadell B (diumenge, 12 de setembre, 12 h). 

Edicions locals