Laura Pous, Aleix Espargaró, Gerard López i David Resina donen suport a Guanyarem

Una desena d'esportistes vinculats al Vallès Oriental se sumen a la campanya per recolzar l'esport català

Esports

La tennista professional Laura Pous, el pilot de Moto GP Aleix Espargaró, el jugador del Fraikin BM Granollers David Resina i l’entrenador del Barça B Gerard López tenen en comú ser esportistes, veïns de Granollers i que han donat suport públic a la campanya Guanyarem. Aquesta iniciativa, que va veure la llum dilluns, neix amb l’objectiu de donar suport i ajudar a l’esport català.

Des de la seva posada en marxa, Guanyarem ha rebut centenars de suports del món esportiu en favor de l’esport català. Entre els suports hi ha els esportistes granollerins i altres del Vallès Oriental, com l’exjugador del Barça i de les Franqueses, Sergi Barjuan; el director del Circuit de Barcelona-Catalunya i de Sant Feliu de Codines, Joan Fontserè; o els jugadors professionals del Fraikin BM Granollers com Marc García i Salva Puig.

Els esportistes vallesans mostren suport a la campanya en favor de l’esport català amb la seva fotografia i el dit polze amunt. D’entre els noms més rellevants hi ha el tècnic Pep Guardiola, l’exwaterpolista Manel Estiarte, i els presidents del Barça i l’Espanyol, Josep Maria Bartomeu i Joan Collet, respectivament.

Edicions locals