Pimec ajuda a internacionalitzar productes al sud-est asiàtic

El 17 de setembre, a la delegació de Granollers, es faran reunions gratuïtes i individuals a empreses que volen apostar per la internacionalització

Economia

Amb l’objectiu d’assegurar la continuïtat de les pimes davant la caiguda del mercat nacional, Pimec Vallès Oriental organitza el 17 de setembre, a la delegació de Granollers, reunions gratuïtes i individuals a empreses que volen apostar per la internacionalització dels seus productes i marques en nous mercats. 

La regió del sud-est asiàtic inclou 10 països amb 600 milions d’habitants en conjunt i grans perspectives de creixement en els propers anys. Singapur és el país capdavanter del rànquing mundial quant a facilitat per fer negocis Doing Business, i Malàisia i Tailàndia es troben dins del top 30. Els tres països presenten oportunitats.

Un especialista internacional de Pimec, en sessions individuals de 45 minuts, analitzarà cas per cas els projectes d’expansió de les empreses. Les inscripcions a la jornada es poden fer a través del web de Trobades Pimec.

Edicions locals