Representants de Sí que es Pot defensen la força de les confluències

Trobada de membres de Podem, Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa

Política

Ahir dijous al vespre, diversos representants polítics del Vallès que participen i formen part de la formació Catalunya Sí que es Pot, es van reunir a la sala d’actes del Centre Tecnològic de Granollers per compartir, en un acte obert a tothom, algunes reflexions sobre la seva participació en les eleccions del 27-S.

Cal destacar la presència de representants d’Iniciativa per Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa i Podem, entre els quals els granollerins Miguel Puertas i Paco Galán, que formen part de la llista Sí que es Pot, així com els vallesans Cristian Medrano i Raquel Sandoval. Puertas, que considera “de gran transcendència política i social la cita electoral del 27-S”, va remarcar que “aquell dia tots ens hi juguem tenir accés i dret a una vida digna”.

Per la seva part, Galán va incidir en els trets específics que converteixen la llista de Sí que es Pot en una proposta amb garanties de cara a obtenir bons resultats el 27-S. Per al politòleg granollerí, “la presència de diverses formacions polítiques d’esquerres a Sí que es Pot es una bona mostra d’allò que es pot fer per arribar a confluències potents de cara a obtenir bons resultats”.

Galán va posar com a exemple els casos de Barcelona i Madrid on diverses forces d’esquerres de caràcter popular han obtingut importants alcaldies.
 
 

Edicions locals