Esperanza Garcia (PP): “Els ciutadans volen veure solucionats els seus problemes reals”

La candidata número 4 per Barcelona va passejar pel centre de la ciutat aquest dilluns a la tarda

Política

Esperanza Garcia, candidata número 4 de la lllista del PP per Barcelona a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27-S, considera que “els ciutadans de Catalunya estan més preocupats per veure com es solucionen els seus problemes reals que pel tema de la independència”. 

La representant del PP va fer aquestes manifestacions aquest dilluns en el decurs d’una visita en la qual va aprofitar per fer una passejada pel centre de la ciutat acompanyada d’uns quants representants del seu partit de Granollers i comarca, entre els quals el regidor de l’Ajuntament, José Maria Moya; la presidenta comarcal, Susana Calvo; el coordinador comarcal, Francisco Fàbregas, i els regidors de Sant Fost, Susana Ferrer, i de Canovelles, Araceli Amatller.
 
Per a la candidata del PP, “la cita amb les urnes el 27-S es presenta com una gran oportunitat per tenir un govern millor” tot impedint “l’arribada al govern d’uns representants que l’únic que volen és trencar amb Espanya”. En aquest sentit, Garcia va remarcar que “els ciutadans han de tenir clar a qui han de votar si volen comptar amb un govern que doni resposta als problemes urgents que en aquests moments té plantejats la societat catalana”.
 
Per Garcia, “les solucions futures de Catalunya passen per respectar la llei a tots els nivells”. “Xavier Garcia Albiol ofereix solucions i és garantia de govern”, va destacar en parlar del candidat popular a la presidència de la Generalitat”.

Edicions locals