Josep Mayoral rep a Maribel Serrano, alcaldessa d’Urrácal

El municipi andalús, que forma part de la vall de l’Almanzora, decidit a participar en noves propostes de l’Ascensió

Política

Fa uns dies, l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, va rebre a l’Ajuntament a Maribel Serrano Cañabate, alcaldessa d’Urrácal (Almeria). En el decurs de la visita, Mayoral, coneixedor de tota la vall i de les característiques que presenta aquesta zona, es va interessar per diverses qüestions que afecten no només a Urrácal, sinó també a d’altres pobles de la vall com Purchena, Somontín, Lúcar, Tíjola, Olula del Río, Macael, Serón. El Hijate, Arboleas, Bayarque i Fines.

Durant més d’una hora, Mayoral i Serrano van parlar de la bona experiència que va suposar pe tots dos municipis i la resta de pobles que configuren la vall d’Almanzora la seva participació en el certamen de la Fira de l’Ascensió de l’any 2009. En aquella ocasió, els pobles de la vall van donar a conèixer les seves possibilitats turístiques i els seus productes més representatius.
 
L’alcalde de Granollers, ciutat en la que viuen moltes famílies originàries d’aquella zona, va deixar obertes les portes a noves col·laboracions i a noves visites després “de la gran experiència compartida i els bons resultats obtinguts”. 

Edicions locals