Escena grAn es va presentar a l’Auditori deixant el llistó ben alt

Quim Masferrer i Glòria Font van presentar la gala de tastets de la nova programació

Cultura

El Teatre Auditori es va vestir de gala per presentar la nova temporada d’Escena grAn. Ningú es va voler perdre la cita amb el teatre que va tenir lloc dissabte al vespre i va comptar amb la presència d’alcaldes, regidors, empresaris i amants de les arts escèniques. Tothom que no va poder assistir-hi ho podia veure en directe a través de VOTV. A fora del recinte una passarel·la vermella conduïa a tothom a entrar al teatre per poder presenciar diferents mostres d’alguns espectacles que es podran veure als quatre equipaments d’Escena grAn: teatre de Ponent, Centre Cultural, Roca Umbert Fàbrica de les Arts i el mateix teatre Auditori.

El conegut foraster de TV3, Quim Masferrer, i la venedora de cultura, la Mari (Glòria Font), van ser els encarregats de presentar l’esdeveniment d’etiqueta i de dinamitzar els 90 minuts de vetllada que, a diferència d’aquest tipus d’actes, van ser amens.

A l’escenari hi va passar la companyia de dansa Kulbik, que actuarà a l’Auditori el novembre, amb el seu espectacle Camins en què 5 joves semblaven que ballessin aguantats per fils. Els Escarlata Circus van presentar la seva reflexió sobre les intrigues del cor que representaran a Roca Umbert el 23 i 24 d’octubre. La música també va tenir-hi el seu espai amb la petita aportació del musical El petit príncep, que serà a l’Auditori el 17 d’octubre, en què la cantant Elena Gadel es va menjar l’escenari. El punt dramàtic va venir amb l’esquetx de l’obra Blanca desvelada, que es podrà veure al teatre de Ponent aquest cap de setmana, on una mateixa actriu interpretava diversos papers a l’hora fent sentir l’espectador part de la història.

Els més petits, i “el públic més exigent” segons Masferrer, també van tenir el seu moment amb la companyia Pam i Pipa, que va fer cantar a un pati de butaques ple el Sol solet i Cargol treu banya.

Entre una actuació i l’altra, el Masferrer i la Mari van fer un repàs del teatre granollerí i dels caps de cartell d’aquesta temporada, dels inicis del teatre de Ponent i l’actuació que hi va fer el Teatre de Guerrilla i de com els granollerins són “una mica especials al fer teatre a una fàbrica”, fent referència a Roca Umbert. 

Per acabar, l’aposta local dels In Crescendo i l’orquestra de Cambra de Granollers, que actuaran conjuntament el desembre, van arrodonir una nit en què tal com va dir Masferrer “heu vist tastets i no us en volem donar més. Ara heu de comprar l’àpat”. 

Edicions locals