Roca Umbert acull la delegació del Vallès dels Enginyers Industrials

La jornada estarà dedicada a l'empremta de la indústria tèxtil al territori

Economia

Els Enginyers Industrials de la delegació del Vallès celebren aquest divendres (20 h) l’Acte Social, una trobada anual que en aquesta ocasió tindrà lloc a Roca Umbert de Granollers. Enguany, la jornada estarà dedicada a l’impacte de la indústria tèxtil en el Vallès, territori prolífic en aquest àmbit al llarg de la seva història.

La indústria tèxtil ha deixat una empremta positiva i polièdrica al Vallès: augment de la població i millores en el món laboral, econòmic, social, cultural i acadèmic. L’objectiu de l’Acte Social 2015 és fer una ullada retrospectiva i arribar a unes conclusions per valorar el present i el futur d’una manera realista.

En el decurs de l’acte es lliuraran el guardó d’Honor a una empresa relacionada amb aquesta temàtica. També hi haurà un homenatge als companys amb 50 anys de professió i s’atorgaran insígnies als nous col·legiats.

L’Acte Social 2015 comptarà amb l’assistència del Degà del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya, Jordi Guix i Armengou, i el President de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, Jordi Renom i Sotorra.

Edicions locals