Ivette Nadal lluita contra l’anorèxia amb ‘Tornar a mare’

La cantant granollerina ha iniciat un verkami per poder finançar el quart disc

Cultura

“Parlo de renéixer, dels orígens i de tornar a una zona de confort com pot ser el ventre de la mare”, explica Ivette Nadal, fent referència al nou disc. Després d’un any de recuperació i lluitant contra l’anorèxia, la cantant granollerina fa una nova crida als mecenes per poder finançar el seu quart treball Tornar a mare.

“Ha sigut molt terapèutic i em sentia amb la responsabilitat moral de compartir aquesta lluita amb himnes d’esperança. És possible sortir-ne i ho explico amb temes com Un plat de macarrons. Parlo del confort de tornar al ventre de la mare com del paper de ser mare. El meu fill em preguntava quan tornaria”, destaca Ivette Nadal.

La campanya de micromecenatge, feta a través de la plataforma Verkami, va començar divendres i ja passa dels 2.000 euros dels 3.000 que necessita per finançar l’edició física dels discs, un videoclip i part de la promoció. “De moment la campanya va molt bé. Si no arribo a l’objectiu serà l’últim treball ja que voldrà dir que el públic no aposta per mi”, diu Nadal.

El disc compta amb la col·laboració de Manolo García, Joan Colomo i Caïm Riba i la producció del disc ha anat a càrrec de Roger Pistola (guitarres i cors). També hi participa la seva banda habitual: Lluís Riera (baix i contrabaix), Santi Carcasona (bateria i percussió) i Joan Vila (piano).

Nadal compta amb tres discs a les esquenes: Guerres dolcíssimes, A l’esquena d’un elefant i Mestres i amics. També va fer un poemari Camí Privat. Ha tocat a diferents escenaris i festivals catalans i “si aconsegueixo el verkami faré una petita gira per Catalunya per presentar-lo i agraïr al públic que ha confiat en el treball”.

Edicions locals