L’Ajuntament atén els treballadors de Valeo i la CUP aporta uns 950 euros a la caixa de resistència

El comitè d’empresa explica els viatges que té pensat fer al Parlament Europeu i a Saragossa

Economia

En el decurs de la trobada, els treballadors van informar del moment actual en el qual es troben les negociacions que mantenen amb els directius de la multinacional, decidida a traslladar la producció de Martorelles a la planta que tenen a Saragossa.

En total hi ha 257 treballadors afectats, dos dels quals són de Granollers. Aquests dies, els representants dels treballadors viatjaran al Parlament Europeu amb seu a Brussel·les  per exposar el seu cas, i tanmateix ho faran a Saragossa per intentar demostrar que el trasllat és un error i que pot perjudicar fins i tot els treballadors d’aquesta planta.
 
Ajuda de la CUP a la caixa de resistència de Valeo
En relació a aquest tema, la Crida per Granollers-CUP ha destinat 952,53 € a la caixa de resistència de la plantilla d’aquesta empresa. La donació s'ha fet al compte corrent que les treballadores i treballadors van obrir per poder sufragar l’aturada de la seva activitat i el campament permanent de protesta davant l’anunci de Valeo de traslladar la planta vallesana.
 
Aquesta aportació solidària forma part del compromís adoptat per l’assemblea de la Crida per Granollers-CUP de destinar al llarg de l’any un 33% del grup municipal a diferents lluites i organitzacions socials.

Edicions locals