Comerç de Dalt celebrarà el Halloween amb disfreses i curtmetratges de por

Del 26 al 31 d'octubre les botigues podran participar en un concurs d'aparadors

Economia

L'associació Comerç de Dalt ha organitzat diverses activitats a l'entorn de Halloween, per tal de transformar la passejada pels seus comerços en una divertida ruta del terror. L'entitat convoca un concurs de decoració de botigues, un de curtmetratges i un de disfresses.

Entre el 26 al 31 d'octubre les botigues que ho desitgin podran participar al concurs de decoració de Halloween. A través del Facebook de l'entitat es podrà votar per decidir la guanyadora, que obtindrà 350 euros. Els votants de l'establiment premiat també entraran en un sorteig d'un val de compra de 50 euros a la mateixa botiga.

A més, durant les mateixes dates es realitzarà el concurs de curtmetratges de vídeo i actuacions a la zona de Comerç de Dalt. Grups d'estudiants i voluntaris amb la col·laboració d'estudiants d'audiovisuals, realitzaran curts de vídeo amb diferents temàtiques i la col·laboració de les botigues associades a Comerç de Dalt.

Els Curtmetratges es publicaran en al canal de Youtube de l'entitat i amb un jurat popular es premiaran diferents categories: els Premis Categoria Millor Vídeo tindran un primer guardó dotat amb 150 euros; el segon, amb 100 euros, i el tercer,  amb 50 euros. El Premi Categoria Millor actuació infantil consistirà amb un cistell de productes. Els Premis Categoria Millor actuació, tindran un primer premi de 150 euros, un segon de 100 euros i un tercer de 50 euros.

Tots els actors participants, s'han d'inscriure a la web de Comerç de Dalt, el període d'inscripció finalitza el dia 26, el mínim per equip és de 4 persones. A cada grup, se li atorgarà un equip d'audiovisuals i director artístic. La categoria infantil pot ser amb ajuda dels pares, i el màxim d'edat dels infants serà de 5 anys.

Els vídeos tindràn una durada mínima d'1 minut i màxima de 3 minuts. La temàtica serà de Halloween, i el vídeo és obligatori que apareguin, mínim 3 botigues decorades de Comerç de Dalt, una carabassa, una escena al carrer del dia 30 d'octubre i un ensurt. Totes les persones que apareguin en el vídeo, han de donar el seu consentiment, i la música dels vídeos ha de ser lliure de drets d'autor.

L'entrega de premis, es realitzara el divendres 13 de novembre, en un acte simbòlic que és notificarà via web i Facebook.

Concurs de disfresses
A més, Comerç de Dalt celebrarà el divendres 30 d'octubre un Concurs de disfresses al Casino Club de Ritme, de 23 a 2 h, amb música de salsa. L'entrada serà gratuïta amb consumició mínima obligatòria, l'edat mínima d'entrada serà de 16 anys. La millor disfressa s'endurà 100 euros, i també hi haurà un segon premi de 75 euros i un tercer de 50 euros.

Edicions locals