L'Obra Social la Caixa renova la col·laboració amb el Teatre Auditori

L'entitat continuarà formant part del Club de Mecenatge i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Economia

L'Obra Social la Caixa ha renovat la col·laboració amb el Teatre Auditori de Granollers (TAG) per al foment i difusió de la cultura, un acord que permet finançar alguns dels projectes de l'equipament granollerí.

La directora d’àrea de negoci de CaixaBank al Vallès - Granollers, Anna M. Asensio i el Director – Gerent del Teatre Auditori de Granollers, Carles Ribell, han renovat el conveni de col·laboració entre les dues entitats per al foment i la difusió de la cultura a la ciutat de Granollers.

En paraules de Carles Ribell, Director-Gerent del Teatre Auditori de Granollers “col·laboracions com aquesta ens permeten tirar endavant projectes educatius i socials com Apropa Cultura o Musicànim, un projecte que vol acostar la música en la seva dimensió cultural, social i terapèutica, a les persones”.

Amb la renovació de l'acord, les dues institucions estrenyen la col·laboració ja existent. Així mateix, l'entitat continuarà formant part del Club de Mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers, a partir d’ara com a Mecenes d’Or.

Edicions locals