Gran Centre s’obre a nous sectors, després d'estrenar junta

Laura Sabatés serà la presidenta de l'associació de comerços durant els propers quatre anys

Economia

Laura Sabatés és, des del passat dijous, la nova presidenta de l’associació de comerciants, professionals i empreses de serveis de Granollers Centre. Sabatés, que ja formava part de la junta que fins ara presidia Montse Caussa, assumeix aquesta nova responsabilitat per als propers quatre anys. Entre els seus objectius destaquen “obrir l’associació a més establiments comercials i aconseguir vincular encara més al projecte als representants del sector serveis”, el qual compta actualment amb una més que significativa representació al centre de la ciutat. 
 

La nova presidenta, que regenta la botiga Zebra, s’ha estrenat en el càrrec amb la presentació, durant el passat cap de setmana, d’unes quantes propostes a les quals donen suport, cas de l’itinerari urbà de moda i tendències GRN15 que es va fer al carrer Anselm Clavé amb una bona acollida, i el nou impuls que volen donar, conjuntament amb l’Associació Cultural de Granollers, al projecte de les cadires al carrer, ara novament impulsat després d’un període de poca activitat.
 
Aquestes accions formen part d’algunes de les iniciatives en les quals participa activament Gran Centre (190 socis actualment), abocada ara en la preparació de la campanya de Nadal que un any més tindrà caràcter solidari i que respondrà pel que fa a la seva finalitat, com ja és habitual, al seu lema de Ciutat, cultura, comerç ciutadà i solidaritat. “Farem una campanya trencadora i transgressora per fomentar i impulsar l’ús de la targeta”, remarca Sabatés.
 
A la nova junta directiva, formada per un grup d’unes 12 persones, s’han incorporat nous membres, molts dels quals joves, circumstància aquesta que destaca positivament Sabatés. “Estic convençuda que les noves incorporacions a la junta ens permetran comptar amb una visió més crítica i innovadora de la situació”, assenyala.
 
Sabatés comptarà a la junta amb la col·laboració i ajuda de Montserrat Caussa (Perfumeria Caussa), Pilar Pérez (Centre de Bellesa Pilar Pérez Laredo) i Meritxell Sayol (Calçats Tarrats) com a vicepresidentes, Jacint Nadal (Calçats Nadal) com a tresorer, Ferran Martínez (Jo Comunicació) com a secretari i Joan Sitjes (Joan Sitjes), Anna Miró (Miró Assessors), Jèssica Aznar (Èxit), Núria Tormo (Inhala) i Ferran Porta (Porta Home) com a vocals. Participaran també com a col·laboradors, Marc Pérez (Assessoria Pérez Sardà) i Núria Rodríguez (Saterra Joiers).
 
 

Edicions locals