Els empresaris dels polígons Congost i Jordi Camp demanen millores

Els representants de l'associació s'han reunit amb l'alcalde Josep Mayoral

Economia

L'Associació d'Empresaris i Propietaris del Polígon Congost i Jordi Camp, gestionada per PIMEC Vallès Oriental, s'ha reunit amb l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i ha posat sobre la taula les necessitats de millora i manteniment dels polígons per tal que les empreses instal·lades puguin ser més competitives.

L'entitat recorda que recentment s’ha desplegat la instal·lació de fibra òptica a tot el polígon, la qual cosa "ha significat una important millora en les telecomunicacions".Segons ha indicat Pimec, l'alcalde ha mostrat una molt bona predisposició per afavorir una adequada dotació de serveis.

Aquesta associació, constituïda el 22 d'abril de 2015, representa al conjunt de les 300 empreses que composen els polígons industrials de Jordi Camp i el Congost, on es concentra el 45% de les activitats manufactureres de la ciutat, i per tant, es tracta de la zona industrial amb més concentració d'empreses del municipi.

Els seus objectius principals són sumar i crear sinergies entre el teixit industrial del municipi, la defensa dels interessos de les empreses usuàries dels polígons industrials, i la millora de l'entorn dels mateixos per tal d'incrementar la competitivitat de Granollers.

Aquesta trobada també ha comptat amb representants de la junta directiva de l'Associació, encapçalats pel seu president, Joan Grau (Eines i Maquinaria Grau, S.L.), la regidora de Promoció Econòmica, Andrea Canelo, i del director de Granollers Mercat, Jordi Taboas, així com representants de la patronal PIMEC.

Edicions locals