Calçats Tarrats rep el reconeixement de la Cambra pels seus 50 anys

Amb un establiment a la plaça Perpinyà, va obrir al carrer de Barcelona l’any 1965

Economia

Calçats Tarrats va ser una de les 14 empreses vallesanes que el passat dia 28 d’octubre va ser reconeguda per la Cambra de Comerç de Barcelona per la seva trajectòria. 

Aquesta botiga granollerina, que el proper mes de desembre celebrarà el seu 50è aniversari, té els seus orígens en el carrer de Barcelona número 7, on Maria Martras, vídua de Josep Tarrats, regentava ja els anys 60 una sabateria. 
 
Després que decidís jubilar-se, el negoci va passar a mans, el desembre de 1965, de Constança Salomó i Ballarín, i el seu marit, Isidre Sayol i Manils.
 
El 21 de desembre de 1972, la família Sayol-Salomó, que sempre ha mantingut el nom comercial de Calçats Tarrats, va obrir un segon establiment a la plaça Lluís Perpinyà, número 9. Fins a principis dels anys 90, van regentar tots dos establiments, però finalment van optar per mantenir obert només el de la plaça Perpinyà.
 
El lliurament dels guardons va tenir lloc dins els actes celebrats amb motiu del Dia de la Cambra que va tenir lloc a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, i que va presidir el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig.
 
Actualment, la botiga és regentada per Meritxell Sayol i Salomó, bona coneixedora d’un negoci familiar en el qual va ajudar des de ben jove a la seva mare Constança. Especialitzada en el calçat per a dona, la botiga té un lema: “Caminar bé és sentir-se bé”.

Edicions locals