El Pinguai i l’Espingueta surten al carrer buscant la complicitat dels més petits

El Pigra estrenarà, a partir del 27 de desembre, el projector interactiu Ninus

Cultura

A dues setmanes del Parc Infantil de Nadal (Pingra), les seves mascotes, el Pinguai (un pingüí de la Patagònia que va néixer a Granollers) i l’Espingueta (l’amiga del Pinguai que va conéixer mentre estenia la roba), van donar els primers senyals de vida a la festa de la BenPINguda, dissabte a la tarda a la plaça de Perpinyà de Granollers.


L’acte, que va aconseguir omplir de famílies la plaça, va comptar amb l’animació del Tranvia Blanc que va fer moure petits i grans acompanyats de les dues mascotes protagonistes.

El 27, 28 i 29 de desembre, el Pingra espera la visita de més de 6.000 visitants i ho farà a partir de la innovació i de la creació de noves activitats. Més de 80 activitats ompliran d’animació i entreteniment el Palau Olímpic de la ciutat.

Aquest any, les novetats seran el Ninus, un projector interactiu en què els nens seran els protagonistes de les noves tecnologies; el Pinvestigador, tres jocs de pistes que es podran fer per diversos punts del parc, i el Toc de fusta i l’esgrima, com a noves iniciatives. A més, les activitats de cada any com la piscina de boles gegants, la tirolina, el laberint i la zona de nadons no hi faltaran. El Pingra i l’Espingueta voltaran pel parc acompanyats dels monitors que fan possible totes les activitats.

L’horari serà de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Ja són a la venda les entrades anticipades. Es poden trobar a la llibreria La Gralla, Can Porta, Forns Bretcha (A Canovelles, Be-
llavista, Can Bassa i passeig de la Muntanya) i la botiga d’esports Ca l’Illa. El preu de la sessió és de 7 euros i 11 euros si s’hi vol anar el dia sencer. El Parc també ofereix la possibilitat de fer-te soci del Pingra. El  formulari es troba a la seva pàgina web (www.pingra.org) i un cop entregat els preus spassen a ser 6 euros (sessió) i 10 euros (un dia sencer). 

Edicions locals