Entra en funcionament el segon ascensor exterior del pàrquing El Sot

Es troba situat a la plaça Josep Barangé cantonada carrer Maspons i Labrós

Economia

El pàrquing El Sot de la plaça Josep Barangé, compta des de fa uns dies amb el segons ascensor exterior. Després de mesos d’obres -en un principi es pensava que aquesta nova instal·lació del pàrquing podria entrar en funcionament a l’agost passat amb motiu de la festa major de Granollers-, l’ascensor facilita l’accés a les quatre plantes soterrades des de la plaça d’una manera molt més còmoda que fins ara. 

El nou ascensor, amb una estructura general de vidre, és de característiques similars al ja existent a la zona de l’avinguda del Parc. Amb aquestes obres de rehabilitació, el pàrquing elimina una important barrera arquitectònica, aspecte que van destacar en el seu moment responsables municipals i de l’empresa.

Aprofitant aquestes obres, Petrobages ha dut a terme altres millores, com la instal·lació de noves màquines de pagament en aquest cèntric aparcament de la ciutat (700 places), situat, d’altra banda, molt a prop del pàrquing que hi ha sota el tram central de l’avinguda del Parc.

La mateixa empresa gestiona també el pàrquing de l’avinguda del Parc, amb una cabuda de 354 places repartides en dues plantes, i el que hi ha a l’edifici Sant Carles (carrer Sant Jaume i Pompeu Fabra), amb una capacitat de prop de 200 places.

Edicions locals