Sorea ha començat a instal·lar la nova canonada d’aigua al carrer de Navarra

Les obres, que s’han iniciat aquest dilluns, permeten el pas dels cotxes

Economia

Tal com era previst i havia estat anunciat, aquest dilluns al matí l’empresa Sorea ha començat les obres d’instal·lació d’una nova canonada d’aigua potable en el tram del carrer de Navarra, entre els carrers de la Princesa i d’Alfons IV. 

Les obres, que tindran una durada d’unes quinze setmanes, permetran el canvi d’una canonada que els darrers mesos ha patit diferents fuites, amb els conseqüents problemes pels veïns de la zona.
 
Amb un cost total d’uns 110.000 euros, les obres formen part d’una de les primeres prioritats contemplades en el pressupost d’enguany aprovat pel Govern Municipal. La necessitat de solucionar aquest problema quan abans millor va ser un dels temes en el qual van coincidir tots els grups municipals.
 
L'empresa s’ha compromès a informar els abonats de manera progressiva i amb antelació suficient sobre la marxa de les obres i els problemes que puguin causar quan sigui necessari interrompre el subministrament d'aigua per tal de facilitar les reconnexions a la xarxa entre els nous trams de canonada instal·lada i la xarxa existent.

Edicions locals