El polígon Coll de la Manya disposarà de fibra òptica aquest any

L'associació d'empresaris gestionada per Pimec i l'operador Adamo han arribat a un acord per al desplegament

Economia

Els industrials del polígon Coll de la Manya de Granollers disposaran de connexió a fibra òptica aquest primer semestre de 2016. Aquesta ha estat una llarga reivindicació per part de les empreses de la zona industrial i serà una realitat arran del compromís adquirit aquesta setmana per l’Associació d’Empresaris del Polígon, gestionada per PIMEC Polígons, amb l’operador privat ADAMO Telecom Iberia S.A.


El servei de fibra òptica oferirà una connexió Internet simètrica de 300 Mbits que ha de donar resposta a aquelles empreses amb necessitats més exigents, i una altra opció de fins a 1.000 Mbits (200 Mbps de pujada) per a petites empreses, a uns preus especials per als associats, compatibles amb línies analògiques, RDSI i SIP-Trunk. La gestió de connexió es podrà du a terme per mediació de la pròpia associació d’empresaris o bé de manera individual.

Els president de l’Associació d’empresaris de Coll de la Manya, Eduardo García (de la firma Vertisol, S.R.L.), ha mostrat la seva satisfacció per poder disposar d’aquesta millora de connectivitat llargament reivindicada “que situa les pimes d’aquest polígon en el nivell de competitivitat necessari per afrontar els actuals reptes del mercat. Aquesta mesura també suposa un bon reclam per atraure la implantació de noves empreses al municipi”.

D’altra banda, el delegat territorial de PIMEC Vallès Oriental, Joan Carles Basi, ha manifestat que el proper polígon que disposarà d’aquest servei serà el Jordi Camp i que “aquests dos desplegaments significaran que tota empresa ubicada a les zones industrials de Granollers gaudirà d’una connexió d’alta velocitat que li permetrà millorar la competitivitat i donar un alt valor afegit al negoci”. El Congost i Font del Radium disposen de fibra òptica des de la primavera passada. 

Edicions locals