Granollers, a la Taula de Turisme Shopping del Vallès Oriental

L'objectiu és treballar per promocionar el turisme de compres a la comarca

Economia

Gairebé una vintena de representants del sector públic i privat de la comarca, juntament amb el conseller de turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Isidre Pineda, van constituir, dimecres passat, la Taula de Turisme de Shopping del Vallès Oriental.

La Taula de Turisme de Shopping té l’objectiu de ser punt de trobada de diferents ens implicats en el turisme i el comerç del Vallès Oriental, un espai de reflexió i de treball per definir línies de treball enfocades al segment de mercat del turisme de compres.

Els darrers anys, el turisme de compres ha anat prenent força com un component cada vegada més important en l’experiència del viatger i del turista, ja sigui com a motivació principal del viatge o com activitat complementària a la vista.

En aquesta primera trobada van participar-hi els ajuntaments de Cardedeu, Caldes de Montbui, Canovelles, Granollers, la Garriga, la Llagosta, Llinars del Vallès, Mollet del Vallès, Montseny i Santa Maria de Palautordera; el Consell Comarcal del Vallès Oriental; la gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona; Pimec Comerç; La Roca Village; el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental i l’Associació d’Hotels del Vallès Oriental. Aquesta taula està oberta a tots els municipis i ensos que vulguin formar-ne part.

Edicions locals