Roca Umbert rep la novena fira Bodamarket

El saló de casaments té una quarantena d'expositors i aposta enguany pels vehicles i la desfilada

Economia

La fira de casaments Bodamarket arriba aquest cap de setmana a la novena edició, amb un saló consolidat amb una quarantena d'expositors, però que l’organització encara vol potenciar més. Per això, l’Ajuntament ha iniciat una col·laboració amb l’empresa FestaMusic Grup XXI, “coneixedora del sector, amb molt contacte amb el món dels casaments i amb les parelles”, explica Enric Brufau, responsable de Granollers Mercat, l’empresa municipal encarregada de l’organització.

Així, Bodamarket vol fer un pas més, per poder completar millor tot allò que els futurs nuvis poden necessitar, no només per al dia del seu casament, sinó també per l’inici de la vida en parella. Així, dissabte i diumenge, els 900 metres quadrats de la nau Dents de Serra de Roca Umbert acolliran una quarantena d’expositors de la Fira de nuvis de Granollers. “Volem que la fira sigui una eina i un servei per als nuvis que busquen els millors proveïdors per al seu casament. Ens importa més la qualitat que la quantitat”, explica Brufau, que preveu que hi passaran unes 2.000 persones –la majoria, parelles que preparen el seu enllaç–, una xifra semblant a l’edició passada.

Novetats
Si l’any passat s’estrenava la desfilada, enguany pren més força la mostra de vehicles, que inclourà cotxes d`època, de luxe i, fins i tot, un sidecar per a portar als nuvis d’una manera original. Els vehicles s’instal·laran a l’entrada del Bodamarket, que enguany es farà per la porta d’accés a Roca Umbert del carrer Lluís Companys.
Una altra de les novetats d’aquesta edició és la instal·lació de food trucks, que oferiran creps, entrepans i hamburgueses, i pintxos i vins.

Més vestits a la desfilada
Després de l’èxit de l’any passat, la desfilada de moda i complements per a nuvis ha crescut en establiments col·laboradors i canvia d’emplaçament, a l’Aplegador de La Troca, “una sala més petita, més íntima”, diu Brufau.

Així, en aquesta segona edició la passarel·la, que vol aportar valor afegit a la fira, passa de quatre firmes participants a sis. S’hi podran veure vestits de núvia, de nuvi, de festa, llenceria, joieria i complements de les millors marques i les últimes tendències del sector.

Les firmes granollerines partici- pants seran Calçats Tarrats, que portarà les millors sabates per als nuvis i de festa; Noces Boutique Atellier, que s’encarregarà dels vestits de núvia i de complements ineludibles com el vel; Svelta Llenceria, que mostrarà les últimes tendències en roba interior, i Joieria Albert, que, a banda d’altres complements, posarà els anells nupcials als models i complements com rellotges, bessons i collarets.

A més, en aquesta edició s’hi afegeixen els mataronins Costa Cerimònia, dedicats a la roba de vestir i als vestits de nuvi, amb les millors marques, camiseria a mida, complements cim armilles, corbates, palestrons amb colors que combinen perfectamente amb el vestit, sabates de cerimònia, i molt més elements. Pel que fa als vestits de núvia, en aquesta edició de la desfilada també hi serà present Arual Novias, una firma de Santa Maria de Palautordera amb una dilatada experiència en el món textil i un referent per a núvies gràcies a vestit de qualitat a preus populars, i a tota la gamma de complements.

L’organització ha preparat dues desfilades: la primera dissabte (19.30 h) i la segona diumenge (17 h), a La Troca, que estaran ambientades pel músic Pep Poblet.

Tot plegat, pretén facilitar l’organització del casament als futurs nuvis, que tindran diferents opcions per triar. A més, dins els saló se celebraran diferents sortejos per als nuvis, només cal omplir les butlletes que hi haurà als estands.

“Bodamarket és un espai on es troben les parelles que es volen casar i els professionals que tot surti perfecte”, conclou l’organització. 

Edicions locals