Sarsa Granollers és el concessionari Audi més ben valorat de l'Estat

Els clients del fabricant alemany li han atorgat una puntuació d'11,84 sobre 12

Economia

L’últim rànquing de satisfacció del client d’Audi situa Sarsa (Grup Movento) com el primer grup d’automoció d’Espanya. L’estudi, realitzat el 2015 entre els clients de vehicles nous d’Audi, atorga la primera posició per als concessionaris de la marca Sarsa Granollers i Sarsa Vic, que han obtingut una puntuació final de 11,84 punts, quan la màxima puntuació que podia atorgar un client en nivell de satisfacció és de 12 punts.


El rànquing de satisfacció que Audi comparteix entre els seus distribuïdors reflecteix els resultats d’un estudi que encarrega anualment el fabricant alemany per tal de conèixer quins són els concessionaris distribuïdors de la seva marca dels quals els clients estan més satisfets pel servei rebut durant tot el procés de venda. Les respostes són auditades per un procediment que garanteix la objectivitat en les opinions i preserva l’anonimat dels participants.

Sarsa (Grup Movento) compta amb més de 30 instal·lacions repartides al llarg de la geografia catalana, i distribueixen vehicles de 14 marques. Movento és la branca d'automoció de Moventia present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona. Està considerat un dels grups d'automoció més destacats del seu entorn. amb la venda de més de 16.000 vehicles l’any, tant nous com d’ocasió.

Edicions locals