Sorli Discau invertirà 3,5 milions d'euros en la primera meitat de l'any

L'empresa de supermercats, amb oficines centrals a Granollers, es dotarà d'un software de gestió de comandes per a productes frescos

Economia

Els supermercats Sorli Discau, amb oficines centrals al polígon Circuit de Granollers, han aprovat una primera fase d’inversions valorades en 3,5 milions d’euros a realitzar durant els primers sis mesos del 2016, amb l'objectiu de millorar la gestió interna i l’excel·lència en l’oferta de productes frescos, un dels valors diferencials de Sorli Discau.


D’aquesta manera es dotarà les botigues d’un software que per mitjà de PDA (Personal Digital Assistance) o agendes electròniques optimitzarà la gestió de les comandes de productes frescos amb dades que permetran realitzar una previsió de vendes futures més ajustada. Aquest reforç tecnològic busca facilitar també la gestió i aprovisionament automatitzat dels frescos.

D’altra banda, la inversió de 3,5 milions d’euros prevista per al primer semestre de 2016 inclou la remodelació de dues botigues històriques situades a Premià de Dalt i a Barcelona, així com estudiar l’obertura de dos nous establiments al Maresme.

Sorli Discau
Els supermercats Sorli Discau són propietat de Superfícies d’Alimentació, empresa familiar amb capital 100% català fundada l’any 1923 a Barcelona i amb seu a Granollers. Actualment compta amb 114 establiments, 3 gasolineres, 2 centres esportius i un centre comercial exclusiu que inclou un hotel de 4 estrelles. Prop de 1.800 treballadors treballen a Sorli Discau.

Edicions locals