Albert Garcia, cessat de l'EC Granollers

El nou entrenador és Antonio Hidalgo que serà presentat demà

Esports

Albert Garcia ha estat cessat com a entrenador de l'EC Granollers com a causa de la dinàmica negativa de resultats. Aquest migdia la directiva i la direcció tècnica de l'entitat han pres la decisió amb l'objectiu d'aixecar l'actual situació de l'equip, que es troba a quatre punts dels llocs de descens. El nou entrenador, Antonio Hidalgo, serà presentat demà al camp del carrer Girona per la tarda.


 

Un dia després de perdre contra el Júpiter (3-2), l'EC Granollers ha comunicat a l'entrenador vallesà la decisió de prescindir dels seus serveis. "No ha estat culpa seva. Som conscients que la dinàmica no era bona per factors, com per exemple, la gran quantitat de lesions que hem patit", explica a l'ARAGRANOLLERS, el directiu Esteve Vilarrasa, i remarca: "estem agraïts de com ha portat l'equip, però a falta de cinc jornades per acabar la temporada hem cregut que s'ha de fer un canvi".

Albert Garcia va arribar a la banqueta de l'EC Granollers a l'estiu passat, tot just quan l'equip havia pujat a la Tercera Divisió amb Raúl Matito. Des que es va fer càrrec de l'equip, el conjunt del camp del carrer Girona es va mostrar estable durant al primera volta de la nova categoria. Però a partir de la segona la dinàmica de l'equip va baixar degut a les lesions. De fet, dels darrers 10 partits jugats, ha perdut 9 i ha guanyat 1.

Antonio Hidalgo, nou entrenador
El nou entrenador de l'EC Granollers, Antonio Hidalgo, és veí de Canovelles, i fins aquesta temporada jugava al Cornellà de la Segona Divisió B fins que va decidir retirar-se als 36 anys al novembre de 2015 durant la Gala de les Estrelles de la FCF. Hidalgo havia entrat a formar part enguany del cos tècnic del juvenil del Cornellà. Es va formar a l'EC Granollers i al Barça, amb el que va jugar al filial. Va disputar tres temporades a Primera Divisió amb Tenerife, Málaga i Osasuna. També va jugar a Zaragoza, Albacete i Sabadell. Demà el club presentarà el nou entrenador a les 19 h a les oficines del camp granollerí. 
   
 

Edicions locals