‘En pantalla gran’, el nou concurs de curtmetratges

La convocatòria estarà oberta fins al 31 de juliol

Cultura

Cineastes de Granollers, amb la finalitat d’afavorir la creació cinematogràfica i l’exhibició de curtmetratges dins de les activitats del Cineclub de l’Associació Cultural, enceta un nou projecte, En pantalla gran. Amb aquest concurs proposa a tots els realitzadors la creació d’un curtmetratge a partir d’una proposta temàtica. Aquesta convocatòria compta amb la col·laboració de Filmin, el Club de Vídeo Vallès, la Federació Catalana de Cineclubs, Fantàstik Granollers i l’equipament juvenil el Gra.


Bases
El curtmetratge haurà de tenir una durada màxima de 5 minuts i, en aquesta primera convocatòria,  girarà al voltant de la idea La meva primera vegada… La convocatòria està oberta a qualsevol cineasta, sense cap tipus de límit d’edat, fins al 31 de juliol de 2016. Els curts poden ser tant de ficció, com de no-ficció i hauran d’estar realitzats a partir del gener de 2015.

Els projectes audiovisuals poden ser rodats en qualsevol llengua i hauran de ser projectat en la seva versió original. Si no són en  llengua catalana o castellana, caldrà que estiguin subtitulats en alguna d’aquestes. El jurat estarà format per membres del col·lectiu Cineastes de Granollers, del Cineclub, de la Federació Catalana de Cineclubs, del Fantàstik Granollers i del Gra.

Premis
Els curtmetratges guanyadors es projectaran a partir de novembre en les sessions de cap de setmana del Cineclub de l’Associació Cultural. A més, els guanyadors rebran un passi doble gratuït durant 3 mesos per a totes les projeccions del Cineclub de l’Associació Cultural de Granollers, una targeta regal del Videoclub Vallès i un abonament de Filmin durant 1 mes.

Edicions locals