'El Gato Verde', de Clàudia Mera, Facundo Taibi i Hèctor Prats, guanya la beca 'Vist per…'

El jurat també ha valorat el treball Dos de nosaltres, d'Oriol i Marc Guanyabens

Societat

El jurat de la beca de curtmetratges documentals Vist per… ha atorgat el premi de la convocatòria 2015 al projecte El Gato Verde, presentat per Clàudia Mera, Facundo Taibi i Hector Prats, en considerar “l’interès de l’àmbit territorial, que va més enllà de la capitalitat de Granollers; la bona estructura del projecte presentat i amb totes les fases ben definides; l’interès del tema i la possible repercussió que pugui tenir; el treball previ de coneixement i anàlisi de l’entorn; el projecte social que hi ha darrera de la història, i el suport d’empreses productores en la difusió del documental”.


 A més, el Jurat ha volgut destacar també el treball Dos de nosaltres d’Oriol i Marc Guanyabens, i d’acord amb l’equip realitzador establirà una proposta per donar-li suport en un futur. En aquesta edició del premi es van presentar cinc projectes de curtmetratges de no ficció.

Vist per… és una beca, promoguda per Cineastes de Granollers juntament amb VOTV, Granollers Audiovisual SL i l’Arxiu Municipal de Granollers, que vol fomentar la producció d’obres sobre la ciutat i la comarca.

Edicions locals