La 25a Mostra de Bestiari de Foc reunirà deu bèsties festives

Dissabte, a la plaça de la Corona, hi haurà la plantada del bestiari i un concert

Cultura

El programa cultural de la Fira de l’Ascensió segueix aquest cap de setmana amb la 25a Mostra de Bestiari de Foc. La colla del Drac, organitzadora de la mostra, a l’estar d’aniversari han decidit que la trobada reuneixi bestiari tricèfal.


Les bèsties convidades enguany són: Ca Cerber Bretolàs de Sant Andreu de Palomar (Barcelona), Drac de Sarrià, Cancerber de Canovelles, Rubricatus de Sant Boi de Llobregat, Badalot de l’Arboç, Drac de tres caps de Sant Pere de Ribes, Drac de la Gornal i Cabrot del Vendrell, a més dels amfitrions, el Drac i el Drac petit de Granollers.

La trobada començarà a les 17 h, a la plaça de la Corona, amb la plantada del bestiari participant. A les 19 h es farà el concert Música per amansir les feres i a les 21 h començarà la cercavila de foc, que anirà des de la Corona fins a la Porxada, on es farà la ballada final de lluïment.

El mateix dissabte, la dansa tradicional catalana també tindrà el seu espai. Serà a les 18 h amb una ballada a la Porxada organitzada per l’Esbart Dansaire de Granollers. La colla amfitriona ha convidat l’Esbart Rosa d’Abril de Castellterçol i l’Esbart Arrels de Lleida.

Edicions locals