Xavier Abolafio renova com a president de l'EC Granollers per sis anys més

El període de presentació de candidatures va acabar divendres amb només la seva proposta

Esports

Xavier Abolafio continuarà sent el president de l'EC Granollers els propers 6 anys. El mandatari del club granollerí va renovar automàticament la seva presidència després que el divendres passat s'hagués tancat el període de presentació de candidatures amb només la seva proposta. Per aquest motiu, Abolafio segueix com a president sense la necessitat de celebrar eleccions.


Abolafio va arribar a la presidència de l'ECG el 2010 després de rellevar en el càrrec a Pasqual German. La directiva amb que el president granollerí afrontarà els propers sis anys està formada per Esteve Vilarrasa, vicepresident social i comunicació; Antonio Yetor, vicepresident base i mèdic; José Bertran, vicepresident econòmic, Ricardo Castillo, secretari; i els vocals José Luis Criado, Julian Martin, Emma Muntaner i Marta Martínez. Tot i la renovació del projecte, el club ara només se centra en la salvació a la Tercera Divisió. "El projecte és continuista, però estem a l'espera de certificar la salvació. La nostra intenció és consolidar-nos a Tercera i seguir potenciant la tasca formativa del club", explica el vicepresident Vilarrasa.

Per assolir la permanència, el Granollers necessita dos ascensos dels equips que fan la promoció de la Tercera a la Segona B. De moment en els partits d'anada de les eliminatòries per promocionar els resultats són favorables. El Prat, que només necessita guanyar una eliminatòria per fer l'ascens, es va imposar al seu camp per 3 a 1 contra el filial de l'Osasuna. Pel que fa a la resta dels equips van empatar: a dmicili el Gavà contra el Luanco (1-1) i l'Europa a San Fernando (1-1), mentre que com a local el Vilafranca ho va fer contra l'Atlético Málaga (0-0). La tornada de les eliminatòries d'ascens seran aquest cap de setmana.
 

Edicions locals