Antonio Hidalgo deixa l'EC Granollers i marxa a la lliga de Xipre

L'entrenador granollerí s'incorpora a l'AEK Larnaca, de la Primera Divisió

Esports

Antonio Hidalgo no continuarà a la banqueta de l'EC Granollers la temporada vinent. El tècnic granollerí, de 37 anys, es va comprometre aquest dimecres amb l'AEK Larnaca, de Xipre, per formar part del cos tècnic del primer equip de la Primera Divisió.

Hidalgo ha comunicat la seva decisió aquest dimecres al matí a la directiva. "Ens ho ha explicat i ho entenem. És un entrenador que té un cartell amb un passat com a jugador de la Primera Divisió. Sabíem que això podia passar", diu el vicepresident Esteve Vilarrasa. De fet, el club de Xipre ja ho ha fet oficial a la seva pàgina web en un comunicat.

Hidalgo havia arribat a l'EC Granollers a falta de cinc jornades per acabar la temporada i va aconseguir un balanç de 2 victòries, 1 empat i 2 derrotes. Una trajectòria que va permetre a l'ECG evitar el descens directe, però que no ha servit per fer-ho en les posicions de descens no compensat. La directiva ja havia anunciat la renovació d'Hidalgo el divendres passat, i ara esperarà una setmana per iniciar les converses amb un nou tècnic. "Ja se'ns han ofert tècnics, però esperarem a parlar amb ells fins a saber si Prat puja o no", diu.

Edicions locals