Albert Cámara, nou entrenador de l'EC Granollers

El club farà dijous la seva presentació al camp del carrer Girona

Esports

Albert Cámara és el nou entrenador de l'EC Granollers. El tècnic, de 42 anys i veí de les Franqueses, pren el relleu a la banqueta granollerína d'Antonio Hidalgo, que tan sols fa una setmana va marxar del carrer Girona per fitxar com a segon de l'AEK Larnaka, de la Primera Divisió de Xipre. Aquest dijous el club presentarà a Cámara en una roda de premsa a les oficines del camp municipal del carrer Girona (20 h). 


El tècnic vallesà estava entrenant aquesta temporada el Vic, de la Primera Catalana, i anteriorment havia entrenat el CF Mollet UE, també de Primera, i el Badalona, a Segona Divisió B. "Ja fa 2 anys, l'ECG es va posar en contacte amb mi. Però finalment no es va concretar. Després de la marxa d'Antonio Hidalgo, el club es va tornar a interessar, de nou. Jo tenia una proposta de Vic de renovar, però m'ha il·lusionat el projecte amb l'ECG", valora Cámara. 

L'EC Granollers té com a handicap que encara no sap en quina categoria jugarà la propera temporada. "Amb l'ascens d'El Prat aquest cap de setmana, necessitem un altre ascens a la Segona B per mantenir la categoria de la Tercera Divisió. Només queda Gavà, perquè Vilafranca i Europa estan eliminats. També hi ha la incògnita amb el CE Sabadell, que no se sap si continuarà a la Segona Divisió B o no [per problemes econòmics podria desaparèixer]", remarca el tècnic, que no es podran saber les dues incògnites fins a finals de juny. De totes maneres, el tècnic s'ha compromès amb l'equip granollerí ja sigui a Tercera o en el cas de Primera, "tornar el més aviat possible", diu.

Aquest dilluns, l'entrenador i direcció esportiva es reuniran amb els jugadors de l'actual plantilla per començar a parlar de renovacions i baixes. "Haurem de buscar jugadors amb un perfil que puguin jugar a Tercera i que destaquin a Primera. Sabem que hi ha jugadors que tindran ja ofertes d'altres clubs de Tercera", valora Cámara. La data d'inici de pretemporada encara est¡a en l'aire, ja que la lliga a Tercera comença a l'agost i la Primera Catalana a meitats de setembre.

Pel que fa al tècnic, es mostra il3lusionat amb el repte de dirigir a l'EC Granollers. "Per a mi és un projecte molt il·lusionant. Vaig dirigir el Badalona B a Segona B fa anys i ara tinc l'oportunitat de portar un altre històric. Tot i això som conscients que la plantilla ve d'un any complicat, amb una primera part de temporada molt bona, però que després es va complicar", destaca. El cos tècnic d'Albert Cámara es forma amb David Charcos, tècnic de la casa, i Pau Giménez.  

Edicions locals